Vår historie

Kjøkkenskapets eventyr startet i august 2003, da under navnet Kjøkkenskapet Brød og pålegg AS. Fokus på enkel hjemmelaget mat har vært nøkkelen til suksess fra første stund, og har resultert i at Kjøkkenskapet, i dag er et sted alle kjenner til. Kjøkkenskapet har en stor plass i Sørlendingers hjerte. I dag finner du Kjøkkenskapet 3 steder i Kristiansand: Kjøkkenskapet Aquarama, Kjøkkenskapet i Lillemarkens, og Kjøkkenskapets Bakeri i Lillemarkens. 2009 er et viktig år i Kjøkkenskapets historie. Drømmen om å kunne produsere eget brød til sandwicher, ble en realitet. Responsen fra våre gjester var formidabel. Etter to år, ble bakerivirksomheten flyttet ned i underetasjen i Lillemarkens. Bakeriet ble snart hovedleverandør for bakverk hos mange av byens restauranter og kantiner.

Kjøkkenskapet er et koselig lunsjsted for hele familien. Et sted hvor man kan sette seg ned å nyte god, hjemmelaget mat. Med inspirasjon fra de gamle baketradisjoner, er verken sukker eller smør naturlige ingredienser i bakverket.

I oktober 2015 kunne vi i Kjøkkenskapet stolt presentere glutenfritt bakverk fra vårt eget Glutenfrie bakeri. Her får du rykende fersk søtbakst hver eneste dag. Vi i Kjøkkenskapet ønsket å dekke det stadig økende behovet for glutenfritt bakverk. Hos Kjøkkenskapet baker vi også alt du måtte ønske, på bestilling. Snart vil du kunne få kjøpt Kjøkkenskapets glutenfrie brød på menybutikker i Kristiansand.

Kjøkkenskapet leverer i dag produkter til: Rema 1000 i Kristiansand, barnehager, kantiner og bedrifter. Kjøkkenskapet leverer også tapas og middag til selskaper og eventer.

ønsker du din egen møtemat eller brødavtale hos oss, ta gjerne kontakt på mail: "admin@kjokkenskapet.no"

Velkommen skal du være!

© Matboks Holding AS - Kjøkkenskapet

E-post: Admin@kjokkenskapet.no

Webløsning levert av Pål Møll Abrahamsen og redigert av Emil Lekang

Foto: Camilla Kornbek Ribe