Vår Historie siden 2003
.
.
Startet august 2003
Kjøkkenskapets eventyr startet i august 2003, da under navnet Kjøkkenskapet Brød og pålegg AS. Fokus på enkel hjemmelaget mat har vært nøkkelen til suksess fra første stund, og har resultert i at Kjøkkenskapet, i dag er et sted alle kjenner til. Kjøkkenskapet har en stor plass i Sørlendingers hjerte. I dag finner du Kjøkkenskapet 3 steder i Kristiansand: Kjøkkenskapet Aquarama, Kjøkkenskapet i Lillemarkens, og Kjøkkenskapets Bakeri i Lillemarkens. 2009 er et viktig år i Kjøkkenskapets historie. Drømmen om å kunne produsere eget brød til sandwicher, ble en realitet. Responsen fra våre gjester var formidabel. Etter to år, ble bakerivirksomheten flyttet ned i underetasjen i Lillemarkens. Bakeriet ble snart hovedleverandør for bakverk hos mange av byens restauranter og kantiner.
Kjøkkenskapet er et koselig lunsjsted for hele familien. Et sted hvor man kan sette seg ned å nyte god, hjemmelaget mat. Med inspirasjon fra de gamle baketradisjoner, er verken sukker eller smør naturlige ingredienser i våre brød.
Vi i Kjøkkenskapet ønsket å dekke det stadig økende behovet for glutenfritt bakverk og i oktober 2015 kunne vi stolt presentere glutenfritt bakverk fra vårt eget glutenfrie bakeri. Her får du rykende fersk
søtbakst hver eneste dag. I vårt baker lager vi også alt du måtte ønske,
på bestilling.
Kjøkkenskapet leverer i dag produkter til: Rema 1000 i Kristiansand,
Dyreparken, barnehager, kantiner og bedrifter.
Kjøkkenskapet leverer også tapas og middag til selskaper og eventer.
Ønsker du din egen møtemat eller brødavtale hos oss, ta gjerne kontakt på mail: «admin@kjokkenskapet.no»
Velkommen skal du være!